12. juli 2024

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk

En 67-årig kvinde fra Udby fik torsdag eftermiddag i sidste uge stjålet sin pung på Holbæk Station.

Kvinden ringede fredag formiddag til politiet for at anmelde tyveriet, der formentlig var sket da hun dagen forinden sammen med en veninde, havde været i kiosken på Holbæk Station. Her havde hun købt et blad, og da de forlod kiosken stod en mand lidt i vejen, og kvinderne måtte kante sig forbi.

På vej til parkeringspladsen gik tre mænd omkring kvinderne, hvoraf den ene var manden fra kiosken, og da veninden syntes, at de gik lidt for tæt på, spurgte hun, hvad mændene ville. Mændene forsvandt derefter fra stedet, og dagen efter opdager den den 67-årige kvinde, at hun manglede sin pung. Ved opkald til pengeinstituttet kunne det konstateres, at der var hævet kontanter på kvindens kreditkort.

De tre mænd beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 175-180 cm høj, almindelig af kropsbygning og hvid hudfarve. Han var iført en blå eller grå jakke og medbragte en blå rygsæk.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 175-180 cm høj, kraftig kropsbygning, bred næse, hvid hudfarve og sort hår. Han var iført en grå langærmet trøje.

C: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 165-170 cm høj, spinkel af kropsbygning, med briller og hvid hudfarve.