9. juni 2023

Foto: Jesper von Staffeldt.

Foto: Jesper von Staffeldt.

Som lovet bringer vi her endnu et lille uddrag af vælgermødet den 18. februar hos AOF i Holbæk, en debat mellem Folketingspolitikerne Kaare Dybvad (A) og Jeppe Jacobsen (DF).

Skuespiller, forfatter, instruktør m.m. Flemming Jensen, er ordstyrer, en ordstyrer som virkelig går til makronerne allerede fra start, som Kaare Dybvad ret hurtig konstaterede i begyndelsen af debatten.

Emnerne er bl.a hvorfor kan et Folketingsmedlem allerede gå på folketingspension som 65 årig, mens en nedslidt murerarbejdsmand måske skal vente til han er 70, og så falder snakken også på en meget berømt ø nær Møn. Vi vil ikke nævne hvilken ø, men den begynder med L, og som Flemming Jensen humoristisk bemærker: Hvorfor skal færgen sejle mellem denne ø og Kalvehave, kunne den ikke i stedet for sejle til Travemünde?

Se også: Det eneste røde der er tilbage hos socialdemokraterne er de røde ører og Web-TV: Så varmer vi op til Folketingsvalget

Leave a Reply