Det eneste røde der er tilbage hos Socialdemokraterne, er de røde ører

Foto: Jesper von Staffeldt
Jeppe Jacobsen (tv) , og Kaare Dybvad(th) måtte virkelig anstrenge sig for , at fortælle Flemming Jensen og publikum , hvad der egentlig var af forskelle mellem de to folketingspolitikeres partier. Foto: Jesper von Staffeldt.

Holbaekonline.dks udsendte medarbejder var mandag aften til et lidt anderledes vælgermøde hos AOF i Holbæk.

Normalt er et politisk vælgermøde ikke noget Deres udsendte medarbejder ser frem til. De plejer tit at være ret så kedelige, forudsigelige, og det samme er som regel tilhørerne, som ofte er de trofaste partisoldater, der fylder pladserne op, så der ikke ser for tomt ud. Men vælgermødet mandag aften hos AOF , var undtagelsen som bekræfter reglen: Humor iblandet en skarp satire, uforudsigelig , engageret underholdning på topplan , men også ting man kunne tage med hjem og tænke over. 

Foto: Jesper von Staffeldt.

Balletdanserinde er han ikke

I gamle dage var det sådan, når de store komponister skulle tænke på også at lokke husarerne til at gå ind og høre opera, så måtte der også være indslag, som netop var målrettet husarerne, så derfor indlagde komponisterne som regel også nogle små tableauer med balletoptræden, hvori små letpåklædte balletdanserinder optrådte.  Men man kan selv med sin bedste intentioner ikke  kalde komikeren, instruktøren, forfatteren , skuespilleren m.m. Flemming Jensen for en lille letpåklædt, slank balletdanserinde. Men mandag havde han samme formål; nemlig at lokke publikum ind til forestillingen – og det med succes. Hele 75 publikummer var en kedelig mandag aften  mødt op hos AOF  i Holbæk for at opleve folketingspolitikerne Kaare Dybvad (A)  og Jeppe Jacobsen (DF) krydse klinger med Flemming Jensen som sekundant. Men som Flemming Jensen og publikum  ret hurtigt konstaterede, så var der ikke meget at krydse klinger om, det virkede som om de to herrer næsten kom fra samme parti.

Kække bemærkninger

Foto: Jesper von Staffeldt.

Under seancen faldt der mange gode bemærkninger fra Flemming Jensen, her er et par stykker:  “Integrationsminister  Inger Støjberg er af andet etisk herkomst” , “Der er alt for mange udlændinge i verden” , “Mange danskere mener at indvandrende har alt for mange børn, til gengæld mener  de,  at danske børn har alt for mange forældre!”, “Humor er et blødgøringsmiddel”, “Hvis man har is i maven , bliver man hurtig kold i røven”.

Eller denne lille anekdote: Flemming Jensen var ude på turne sammen med en anden komiker men med muslimsk baggrund. Han blev spurgt af flere danskere om det ikke var irriterende af blive afbrudt af sin kollega, når han skulle bede. Ikke mere irriterende, end hvis jeg havde rejst sammen med en ryger, var svaret. Og så skal vi ikke glemme overskriften til denne artikel: “Det eneste røde der er tilbage hos socialdemokraterne, er de røde ører”. Det lille  drilske citat, vil jeg sende til min gode ven byrådsmedlem Ole Brockdorff (A) men også til vor kære borgmester, som dog ligesom vore andre læsere  ikke må tro , vælgermødet kun var det rene (bio-)gas. Der blev også tid til at tale politik.

Web-TV fra vælgermødet

I de kommende dage vil vi her på Holbaekonline.dk bringe små video-uddrag fra ovennævnte vælgermøde, bl.a et interview med de to folketingspolitikere, som blev foretaget efter da vælgermødet var vel overstået.

Det første indslag, kan ses her: Web-TV: Så varmer vi op til Folketingsvalg

Leave a Reply