Demonstrerede mod biogasanlæg

Utilfredse borgere trodsede regnen for at give deres mening til kende. Foto: Alex Christensen

Tirsdag morgen demonstrerede op mod 200 utilfredse borgere mod udsigterne til et kommende biogasanlæg.

Demonstrationen fandt sted foran Holbæk Kommunes administrationsbygning i Kanalstræde i Holbæk.

Klima og Miljøudvalget skulle tirsdag formiddag behandle sagen og her endte et flertal bestående af Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance med at indstille området kaldet Snævre Vest, der ligger mellem Snævre og Nr. Jernløse til videre behandling i Kommunalbestyrelsen.

Det blev også besluttet, at lave en temadag, hvor alle medlemmer af kommunalbestyrelsen vil få mulighed for at blive orienteret og stille spørgsmål omkring de mulige placeringer af biogasanlægget. Mødet vil blive holdt mandag den 14. januar.

I går meldte borgmester Christina K. Hansen (A) ud på sin Facebook side, at hun personligt foretrækker en placering af biogasanlægget, der skal håndtere 500.000 ton biomasse årligt, på det sted, som i planerne kaldes Snævre Vest.

Læs også: Borgmesteren om biogasanlæg: Jeg foretrækker Snævre Vest

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 8. januar 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply