Bilbrand var muligvis påsat – nu søger politiet vidner

Lokalpolitiet i Holbæk søger vidner i forbindelse med efterforskningen af en bilbrand lørdag aften i Lillevang i Holbæk.

Som vi tidligere har skrevet, så blev politi og brandvæsen kl. 22.38 kaldt ud til en bilbrand på Lillevang. Ved brandvæsnets ankomst var den ene bil overtændt og branden havde bredt sig til bilen, der holdt bagved.

Den ene bil udbrændte, mens den anden fik skader på fronten som følge af strålevarme.

Politiet foretog en gerningsstedsundersøgelse, på stedet, for at belyse årsagen til branden og det er politiets teori, at branden var påsat, da man ikke kunne finde nogen naturlig forklaring på, hvordan branden opstod.

I forbindelse med efterforskningen vil lokalpolitiet i Holbæk gerne høre fra vidner, der har set nogle personer/køretøjer i nærheden af bilerne forud for branden eller fra borgere, som i øvrigt har oplysninger i sagen. Lokalpolitiet kan kontaktes på telefon 114.

Læs også: Bil i flammer på Lillevang

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 7. januar 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply