2. maj 2024

TOYS 'R' US i Holbæk Megacenter holder åbent året ud, så kunderne kan nå at bytte julegaver. Foto: Rolf Larsen.

TOYS ‘R’ US i Holbæk Megacenter holder åbent året ud, så kunderne kan nå at bytte julegaver. Foto: Rolf Larsen.

Legetøjsgiganten TOP-TOY A/S blev i dag erklæret konkurs efter virksomheden opgav rekonstruktion. Det betyder, at både BR og TOYS ‘R’ US er omfattet af konkursen. Enkelte butikker holder dog åbent året ud, blandt dem er TOYS ‘R’ US i Holbæk.

Et skuffende julesalg slog hovedet på sømmet for bestyrelsen i TOP-TOY, som allerede den 30. november meldte ud, at det ville være nødvendigt med en rekonstruktion af virksomheden, hvilket bl.a. indebar en lukning af BR forretningen i Smedelundsgade.

Siden har virksomheden arbejdet på en rekonstruktion, og den 21. december godtog både kreditorer og retten rekonstruktionen. Men da julen var oversået, havde salget været så skuffende, at bestyrelsen helt valgte at opgive rekonstruktionen og derfor indgav den i dag konkursbegæring.

Mens kuratorerne arbejder med konkursboet, har man valgt, at holde nogle af de to kæders butikker åbne til og med 31. december, så kunderne kan nå at bytte julegaver. I Holbæk gælder det TOYS ‘R’ US i Megacentret. Her kan kunder med varer købt i BR eller TOYS ‘R’ US bytte til andre varer, med nogle begrænsninger. Det fremgår af TOP-TOYs hjemmeside.