20-årig sigtet for manddrab på 43-årig

Politiets teknikere i gang i ejendommen i Rolighedsstræde, hvor den 43-årige blev fundet død. Foto: Rolf Larsen


En 20-årig mand fra Holbæk er blevet sigtet for manddrab på en 43-årig mand, som lørdag aften blev fundet død i sin lejlighed i Rolighedsstræde i Holbæk.

Politiet modtog ved 19.30-tiden en telefonisk anmeldelse om, at der var en livløs person i lejligheden. Da politiet ankom til stedet, kunne det konstateres, at der var tale om et mistænkeligt dødsfald.

Kort efter anmeldelsen blev en 20-årig mand anholdt, da han kunne mistænkes for at have en rolle i sagen, som politiet efterforsker som personfarlig kriminalitet begået i et misbrugsmiljø, hvor der kan være mistanke om drab eller andre livsfarlige handlinger.

Politiets teknikere blev tilkaldt og undersøgte lejligheden. Udenfor ledte en hundepatrulje efter spor med hjælp af hunden.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man sammen med lægefagligt personale konstaterer, at den 43-årige formentlig er død som følge af knivstik i kroppen.

Den 20-årige er søndag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, med krav om varetægtsfængsling. Grundlovsforhøret er foregået bag lukkede døre.

Den 43-åriges pårørende er underrettet, oplyser politiet.

Læs også: Politiet undresøger mistænkeligt dødsfald

Denne artikel er publiceret den 16. december 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply