24. marts 2023

Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen

Den 20-årig mand, som lørdag aften blev anholdt og sigtet for manddrab, er blevet varetægtsfængslet.

Lørdag aften rykkede politiet massivt ud til Rolighedsstræde i Holbæk efter en telefonisk anmeldelse om, at der var en livløs mand i en lejlighed. Udover uniformeret politi, var også kriminalteknikere, civilklædte betjente og en hundepatrulje tilstede i området, hvor man efterforskede et “mistænkeligt dødsfald”, som det hed i udmeldingen fra politiet.

Der var tale om lejlighedens 43-årige mandlige beboer.

Kort efter anmeldelsen blev en 20-årig mand fra Holbæk anholdt og han blev i dag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for manddrab. Grundlovsforhøret blev holdt i Retten i Roskilde, bag lukkede døre. Retten efterkom anklagerens krav om varetægtsfængsling, og varetægtsfængslede den sigtede frem til den 8. januar på begrundet mistanke om drab på den 43-årige.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man fortsætter efterforskningsarbejdet.

Læs også: Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald og 20-årig sigtet for manddrab på 43-årig

Leave a Reply