23. september 2023

Foto: Michael Johannessen.

Nu må der køres med svimlende 120 km/t på en – lille – del af Holbæk Motorvejen. Foto: Michael Johannessen.
I morges kunne bilisterne opleve, at de nu kan spare tid, når de kører afsted på Holbæk Motorvejen.

Som tidligere skrevet, så har regeringen sammen med Dansk Folkeparti i forlængelse af finanslovsaftalen for 2018 besluttet, at hæve hastighedsgrænserne på udvalgte landeveje og motorveje. Vejdirektoratet lovede i starten af oktober, at det ville komme bilisterne på Holbæk Motorvejen til gode inden udgangen af november. Og det har holdt stik.

Fra i dag har det nemlig været helt lovligt at trykke lidt hårdere på speederen indtil speedometeret viste 120 km/t i stedet for de næsten sneglefartsgrænsende 110 km/t. Og DF og Regeringens højere hastighedsgrænse gælder på hele 12 km af Holbæk Motorvejen fra Holbæk til Torkilstrup, der dermed kan tilbagelægges på blot 6 minutter – eller godt et halvt minut hurtigere end i går.

2 thoughts on “Nu er det tilladt med 120 km/t

  1. Det forekommer dumt at hæve hastigheden, når alle, bortset fra Venstre og det såkaldt liberale vedhæng, ved at fart dræber.

Comments are closed.