Nye tryghedsambassadører i Holbæk kommune

Politiets forebyggelsesafdeling holdt tirsdag aften møde på for 16 nye tryghedsambassadører, der er tænkt som kontaktpersoner i lokalområderne til politiets områdebetjente, hvor ambassadørerne har et lokalt netværk, som de kan formidle oplysninger fra politiet videre igennem.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi var man meget begejstrede for mødet, hvor der var en rigtig god og konstruktiv stemning blandt deltagerne, der udover de 16 frivillige tryghedsambassadører også bestod af Holbækområdets lokalbetjente. Det fortæller vicepolitiinspektør John Jensen, der er chef for forebyggelsesarbejdet i politikredsen.

Bl.a. forestiller politiet sig, at ambassadørerne bl.a. via sociale medier kan henvende sig direkte til beboere i deres lokalområde, hvis der er noget særligt, der er aktuelt i et område.

Hele indsatsen skal medvirke til at skabe mere tryghed i lokalområderne. Arbejdet med tryghedsambassadører er i gang i flere kommuner, og hensigten er, at det skal spredes til alle steder i politikred

Denne artikel er publiceret den 18. april 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply