Voldeligt overfald fik politiet til at slå til mod Bandidos-klubhus

Politiet slog lørdag eftermiddag til mod Bandidos MC’s klubhus i Holbæk i jagten på en gerningsmand til et voldeligt overfald i Føllenslev. Foto: Michael Johannessen.


Lørdag eftermiddag slog politiet til mod Bandidos MC’s klubhus i Holbæk i jagten på en gerningsmand til et voldeligt overfald mod en 28-årig mand i Føllenslev.

Som vi skrev i lørdag, så mødte politiet talstærkt op hos Bandidos MC og ransagede klubhuset. Det skete efter politiet ved 14-tiden modtog et alarmopkald fra en adresse i Føllenslev hvor et par var blevet overfaldet af to mænd.

Parret var blevet opsøgt af to mænd i forbindelse med en uoverenstæmmelse mellem mændenene og manden i parret, som kendte de to mænd i forvejen. Manden, der er 28 år og fra Svinninge, blev overfaldet med slag og søgte tilflugt på adressen. De to mænd knuste herefter nogle ruder på stedet, og da den kvindelige del af parret flygtede, blev den 28-årige overfaldet igen med bl.a. adskillige slag mod hovedet.

De to overfaldsmænd flygtede efterfølgende fra stedet i ukendt retning og politiet blev tilkaldt.

Foto: Michael Johannessen.


Politiet fik hurtigt fastlagt identiteten på de to mænd overfaldsmænd som værende en 23-årig mand fra Holbæk og en 26-årig mand fra Stenlille, som straks blev eftersøgt med henblik på anholdelse i sagen.

Da den 23-åriges bil under eftersøgningen blev fundet ved Bandidos MC’s klubhus i Østerstræde i Holbæk valgte politiet at ransage klubhuset for at finde og anholde bilejeren. Den 23-årige anholdt og sigtet for både grov vold og hærværk.

Lidt senere på eftermiddagen lykkedes det med assistance fra Sydsjællands og Lollands-Falsters politi at anholde den 26-årige i deres politikreds. Han blev også sigtet for både grov vold og hærværk.

Begge anholdte blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor de begge blev varetægtsfængslet til den 1. maj.

Opdateret d. 10.04.2018: Korrigering af offerets alder, der et enkelt sted i artiklen var sat til 23 år. Nu korrigeret til 28 år.

Læs også: Politiet i aktion mod Bandidos MC.

Denne artikel er publiceret den 9. april 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply