Taget uden kørekort for 10. gang – nu har politiet taget bilen

Arkivfoto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

En 23-årig mand fra Jyderup må nu vinke farvel til sin bil efter han i nat – igen – blev taget i at køre bil uden at have kørekort.

Manden blev standset af kort efter klokken et af politiet, som ville foretage en rutinemæssig kontrol og bil og fører.

Men den 23-årige kunne ikke fremvise noget kørekort, da han ikke havde nogen førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bilen alligevel.

Et nærmere tjek i registrene afslørede, at det bestemt ikke var første gang, at den 23-årige var blevet afsløret i at køre bil, selvom han ikke må. Faktisk var det sket ni gange tidligere siden 2016. Derfor blev han gjort bekendt med, at hans personbil ville blive beslaglagt med det formål at få retten til at konfiskere den. Det blev den 23-årige så utilfreds med, at han smed bilnøglerne langt væk. Da man ikke umiddelbart kunne finde nøglerne, blev en hundepatrulje tilkaldt og med hjælp af hundens effektive næse, lykkedes det at finde nøglerne til den nu beslaglagt bil.

Da bilisten ikke var indforstået med, at politiet beslaglagde bilen, vil det spørgsmål blive prøvet i retten snarest. Senere vil han blive indkaldt til et retsmøde, når sagen om kørslen og den endelig konfiskation af bilen, skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 9. april 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply