1. december 2023

Holbækkerne må fortsat bevæge sig ned på havnen, hvis de vil have bøf fra Jensens Bøfhus. Foto: Rolf Larsen

Holbækkerne må fortsat bevæge sig ned på havnen, hvis de vil have bøf fra Jensens Bøfhus. Foto: Rolf Larsen
Restaurantkæden Jensens Bøfhus offentliggjorde i dag sit seneste tiltag – levering af færdigstegte bøffer direkte hjem til spisebordet via portalen Just-Eat. Men der er ingen levering i Holbæk.

– Vi arbejder hele tiden på nye muligheder for at udvide vores koncept og udfordre markedet – også i forhold til Take Away, som danskerne i den grad har taget til sig. Via samarbejdet med Just Eat er vi nu i stand til at honorere den efterspørgsel vi i stigende grad bliver mødt med fra mange af vores gæster – nemlig at de meget gerne vil have mulighed for at få deres favorit-bøf leveret direkte til døren, siger Line Falcke fra Jensens Bøfhus.

Men inden eventuelle bøf-hungrende holbækkere glæder sig for meget over initiativet, så må vi desværre komme med en skuffelse; For udbringningen sker kun i byerne Aarhus, Greve, Hillerød, København, Odense og Aalborg.

Holbækkerne må altså fortsat bevæge sig ned på restauranten på havnen, hvis de ønsker at spise en af kædens bøffer.