29. november 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.
Fredag morgen åbner den nye Netto på Spånnebæk i Holbæk.

Der vil være kaffe, rundstykker og jazzmusik for de morgenfriske fra kl. 7.30.

Det er gået utroligt stærkt med at få den nye Netto gjort klar til åbningen. I juli måned gik maskinerne i gang med at nedrive de bygninger, som Holbæk Maskin Center havde holdt til i. Det skete få dage efter at byrådet vedtog den lokalplan, der gjorde opførelsen af en ny Netto på grunden mulig. På det halve år der er gået siden, er byggegrunden blevet gjort klar, den nye Netto bygget, indrettet og i de seneste dage fyldt op med varer.

God plads
Det var ønsket om en større butik og flere parkeringspladser, som har fået Netto til at flytte fra den ene side af Gl. Roskildevej til den anden. Det samlede salgsareal i den nye forretning er på 910 m2 så der skulle være god plads til at komme rundt.

På de mange kvadratmeter vil kunderne, ifølge Netto, kunne forvente en stor frugt og grønt afdeling med masser af økologi, hvor der alle ugens dage vil være frisk frugt og grønt.

Butikken vil også have et særligt fokus på økologi og varer fra Løgismose, et bredt udvalg af mere end 70 slags kød, fisk og fjerkræ, samt et udvalg af frisk brød og kager fra Brødhuset.

Se billederne: Nu gøres der plads til ny Netto