27. september 2023

Dizzy Mizz Lizzy spiller til sommer i Østre Anlæg. PRfoto.

Dizzy Mizz Lizzy spiller til sommer i Østre Anlæg. PRfoto.

To af dansk rocks allerstørste navne spiller i Østre Anlæg til sommer – og billetterne sættes til salg i dag.

Det er foreningen ROCKBÆK, som har fået Dizzy Mizz Lizzy og CV Jørgensen til at lægge vejen forbi Holbæk. Koncerten foregår den 22. juni i det hyggelige Østre Anlæg – stedet hvor ROCKBÆK i sin tid startede.

Dizzy Mizz Lizzy
Det var en overraskelse for mange, da Dizzy Mizz Lizzy med Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen sidste år udgav ‘Forward In Reverse’, deres første album med nye sange i godt 20 år. Siden har gruppen arbejdet på nye sange, som forventes at udkomme i løbet af 2018.

De nye sange, vil dog være en del af repetoiret, når Dizzy Mizz Lizzy til sommer tager på turné og altså gør stop i Østre Anlæg. Men selv om de tre musikere glæder sig til at præsentere deres nye sange, bliver publikum hverken snydt for at høre de gamle klassikere eller det bedste fra Forward In Reverse. Det forpligter at have skrevet udødelige sange som Waterline, Silverflame, Love Is A Loser’s Game og alle de andre gode gamle, der var soundtrack for en hel generation i 1990’erne.

– Man kan sige, at sangene fra dengang er vores billet til at være her i dag. Vi elsker at spille dem, men vi er især glade for, at publikum også̊ er interesseret i at høre vores nye sange. Den kærlighed vil vi gerne gengælde ved at tage ud og vise, hvordan Dizzy Mizz Lizzy anno 2018 lyder,” fortæller Tim Christensen på vegne af trioen.

I mere end 40 år har CV Jørgensen været et af de største navne i dansk rock. PRfoto.

CV Jørgensen
CV Jørgenen er en af de helt store danske sangskrivere – han er i en klasse helt for sig selv i en karriere, der indtil videre har været i mere end 40 år.

Det er 16 år siden, at han sidst udgav et studiealbum – det var Fraklip fra det fjerne fra 2002. Det er dog ikke det samme som, at han ikke har skrevet nye sange.

Han har haft en længere koncertpause, men nu vil han altså tilbage på scenen – også i Holbæk.

Billetterne til koncerten med Dizzy Mizz Lizzy og CV Jørgensen i Østre Anlæg sættes til salg i dag kl. 10.00 hos Ticketmaster.