Trump besøgte Orø

Nej, overskriften er ikke en forsinket aprilsnar, men en absolut sand historie. Det var dog ikke USAs 45. præsident, Donald Trump, som besøgte Isefjordens Perle, men derimod hans svigerdatter.

USAs præsident Donald Trumps svigerdatter, Vanessa Trump, har været på familiebesøg på Orø hos John Ewans Porting og frue. Foto: Orø Nyt.


Man kan undre sig over det “kun” var det lokale blad Orønyt som har fået historien, men forklaringen er at ingen absolut ingen af sikkerhedsmæssige grunde måtte få noget at vide om besøget. Nu er det så heldig at redaktøren af Orønyt Simon Hansen kender familien Porting på Hegnegården og som efter besøget, som den første, kunne skrive om denne verdensbegivenhed.

Hvorfor Vanessa Trump skulle besøge John Porting og frue skyldes at John Porting er søn af den kendte musiker Kaj Ewans, som senere flyttede til USA. John Portings niece er gift med med Donald Trump Junior. Læs hele historien i Orø Nyt nr. 17 (Ekstern pdf-fil)

Denne artikel er publiceret den 1. juni 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply