30. maj 2024

Foto: Michael Johannessen

Politiet og ambulance blev omkring kl. 20.30 tirsdag sendt til Kirkestræde, hvor en ung mand var kommet til skade og der lå en kniv i nærheden af ham.

Vi har tidligere skrevet, at den unge mand blev stukket – men politiet har klarlagt, at der ikke var tale om et knivstikkeri, men i stedet, at den 16-årige unge mand fra Mørkøv kom til skade i forbindelse med kast med lagkage.

Den 16-årige havde været i Føtex sammen med nogle andre, hvor de havde købt kager. På et tidspunkt var de unge mennesker begyndt at kaste kagerne efter hinanden. Den 16-årige havde forsøgt at gribe en lagkage, da han kom til lettere skade og blev snittet af en kniv, han selv var i besiddelse af. 

Den 16-årige fik overfladiske skader.

Han blev sigtet for overtrædelse af knivloven, da han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål med at bære kniven, som falder under bestemmelserne i knivloven. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.

Leave a Reply