Inden aftens kamp mod VSK Århus: Cheftræner tilfreds

Cheftræner Freddy Andersen. Foto: Rolf Larsen.


Der er gratis entré, når Holbæk B&I i aften får besøg af VSK Århus.

Det gælder den fortsatte plads i 2. division. Holbæk har et enkelt point op til nedrykningsstregen og har altså – ligesom stort set alle de andre hold i nedsrykningspuljen – brug for at skrabe point sammen.

Om holdets nuværende plads i den samledes stilling siger cheftræner Freddy Andersen til klubbens hjemmeside:

– Jeg er meget tilfreds med, at vi ligger i en position, hvor vi selv kan afgøre, om vi spiller i 2. division i den nye sæson.

Om spillet i foråret siger han:

– Pointhøsten rækker faktisk til top 3, så den er jeg tilfreds med. Dog vil jeg gerne have lavet fire point mere på udebane. Holdet har spillet godt i mange kampe, og har vist at de kan være med i 2. division. De træner godt og står sammen i kampene. Så der kan ikke sættes en finger på indstillingen og arbejdet for overlevelse, siger Freddy Andersen.

Christoffer Thrane har karentæne i aftens kamp som konsekvens af det gule kort, han fik i kampen med Jammerbugt FC i lørdags. Tilgengæld er anfører Jonas Thomsen med igen efter hans to dages karantæne.

Kampens spilles klokken 19.00 på Holbæk Stadion.

Denne artikel er publiceret den 1. juni 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply