Ingen Meny i stedet for Kiwi+

Foto: Alex Christensen


Da Dagrofa meddelte, at man ville lukke Kiwi-kæden, blev det samtidig meddelt, at butikken på Mellemvang i Holbæk skulle være en Meny i stedet. Men den løsning er nu droppet.

Den flotte store butik i Mellemvang har allerede levet en omtumlet tilværelse, selvom butikken ikke engang har stået færdig i et år endnu.

Foto: Alex Christensen


Den 18. august klippede borgmester Søren Kjærsgaard snoren over ved den festlige åbning af Kiwi+ . Men godt otte måneder senere, i i slutningen af april i år, kom meddelelsen fra Dagrofa om, at Kiwi-kæden blev lukket i løbet af sommeren. I starten af maj, kunne ansatte og kunder glæde sig over, at man havde besluttet, at butikken i stedet for at lukke helt, ville blive omdannet til en Meny og dermed indgå i en anden af Dagrofas kæder.

Men endnu inden maj måned er slut er der igen nyt: Butikken bliver alligevel ikke lavet om til en Meny. Det bekræfter Dagrofa overfor Holbaekonline.dk.

– Den vil lukke hurtigst muligt og lejemålet vil blive udbudt til vores selvstændige købmænd og konkurrenter. Vi har et tæt samarbejde med udlejer, for at få butikken genudlejet hurtigst muligt, og meget gerne som dagligvarebutik, siger Maria Noel, der er kommunikationsmedarbejder hos Dagrofa Aps til Holbaekonline.dk.

Denne artikel er publiceret den 31. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply