Britt Bendixen har igen engageret Reiners Big Band

Reiners Big Band PRfoto.

Det populære danseorkester skal for 2. gang levere musikken til Bendixen Dans Afslutningsfest.

– Reiners Big Band har gennem mange år stået for de populære toner indenfor standard- og latindans og gennem årene har bandet da også spillet til rigtig mange arrangementer, hvor netop denne genre var den overvejende bestanddel. De store danseaftener rundt omkring i haller og lignende steder, har trukket mange danseglade mennesker. Ligeledes må samarbejdet med de professionelle Vild Med Dans danselærere som Silas Holst, Thomas Evers Poulsen, René Christensen, Mads Vad og senest her i starten maj måned dansedommer Jens Werner, betegnes som noget værende meget spændende, fortæller kapelmester Finn Reiner.

Samme niveau og meget udfordrende var det også, da Reiners Big Band sidste år blev engageret til at spille ved DM i Latindans 2016. Et engagement, der faktisk følges op med DM i Standarddans 2017 til efteråret.

Men nu er det så den kendte dansedommer Britt Bendixen, der har hyret Reiners Big Band til igen at spille ved den årlige Danse-afslutningsfest på Brønshøj Gymnasium, som finder sted søndag den 21. maj. Her vil der være både latin og standard i pointturneringer og dans for børn, ynglinge, juniorer, voksne, seniorer og ægtepar.

Festen afsluttes med fri dansefest.

Denne artikel er publiceret den 18. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply