Økonomisk håndsrækning til lokale projekter fra SEAS-NVE

 Administrerende direktør hos SEAS-NVE, Jesper Hjulmand glæder sig over, at SEAS-NVE kan være med til at støtte lokale fællesskaber. Foto: SEAS-NVE.


Administrerende direktør hos SEAS-NVE, Jesper Hjulmand glæder sig over, at SEAS-NVE kan være med til at støtte lokale fællesskaber. Foto: SEAS-NVE.


SEAS-NVE uddeler i disse dage i alt 100.000 kroner til forskellige fællesskaber i regionen. To projekter i vores område har fået hver 10.000 kroner i støtte.

Svinninge Forsamlingshus har fået støtte til at renovere et det nedslidte forsamlingshus, der har fået konstateret råd og svamp i taget.

I Knabstrup kan man glæde sig over støtte til MAKVÄRKET Kultur- & miljøforening. Støtten skal bruges til at afholde en byggefestival med fokus på genbrug og affaldssortering og skal afholdes i april i det gamle teglværk.

I alt var der indkommet 383 ansøgninger til SEAS-NVE og heraf er 10 blevet udvalgt og tildelt støtte.

– Vi er overvældede over den store entusiasme, som de i alt 383 ansøgere har lagt for dagen. Det er ikke nemt at vælge ti fællesskaber ud blandt så stærkt et ansøgerfelt, men det er samtidig med stor glæde, at jeg på vegne af SEAS-NVE kan være med til at støtte ti så forskellige og betydningsfulde lokale fællesskaber. At få en hjælpende hånd på det rette tidspunkt kan i nogle tilfælde være netop det, der skal til, for at et fællesskab kan drives videre, siger administrerende direktør i SEAS-NVE, Jesper Hjulmand.

Denne artikel er publiceret den 27. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply