Afmeldte nummerplader og manglende førerret

En 37-årig mand måtte fredag formiddag overlade sin nyligt indkøbte bil til politiet.

Fredag formiddag kontrollerede politiet en bilist, som netop var standset i Ahlgade i Holbæk. Det viste sig, at bilens fører – en 37-årig mand fra Ringsted – ikke kunne fremvise et kørekort og han erkendte da også med det samme, at han ikke havde ret til at føre bil.

Det bilen blev kontrolleret nærmere, kunne politiet konstatere, at nummerpladerne på bilen burde have siddet på et andet køretøj og som faktisk havde været afmeldt hos Skat siden juni sidste år.

Den 37-årige blev derfor sigtet for kørsel uden førerret i en uindregistreret og uforsikret bil samt for uberettiget brug af nummerpladerne. Da politiet også kunne konstatere, at den 37-årige var blevet afsløret i at køre bil trods manglende førerret en del gange tidligere, beslaglagde politiet hans nyligt indkøbte bil med henblik på konfiskation ved et retsmøde, som han vil blive indkaldt til, når sagerne mod ham samt spørgsmålet om konfiskation af bilen skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 27. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply