Tidligere Holbæk-træner fyret i Næstved

Den tidligere Nordvest FC træner Mogens Krogh er færdig i Næstved.

Mogens Krogh blev i 2011 ansat i Nordvest FC som målmandstræner og to år senere blev han Cheftræner i Holbækklubben på en to-årig kontrakt. Men allerede efter et år som cheftræner stoppede han i Holbæk og blev cheftræner i Næstved BK.

Han førte Næstved op i 1. division, men den manglende pointhøst i forårssæsonens første kampe kostede ham i går mandag, jobbet som cheftræner da Næstved BK meddelte, at klubbens bestyrelse og ledelse havde besluttet at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Hvad Mogens Krogh skal nu vides ikke og for Næstved BKs vedkommende, så oplyser klubben, at man er klar med en ny cheftræner onsdag.

Denne artikel er publiceret den 28. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply