15-årig dreng fra Jyderup fængslet på lukket institution

En 15-årig dreng fra Jyderup er blevet varetægtsfængslet, sigtet for afpresning og røverilignende forhold.

Lørdag aften kort før klokken 21 blev en 15-årig dreng fra Holbæk udsat for afpresning og trusler, idet skulle betale nogle penge til en person inden aftenen var omme, ellers ville der ske alverdens ulykker for drengen.

Politiet efterforskede sagen, og kl. 03.48 natten til søndag anholdt politiet en 15-årig dreng fra Jyderup, der senere søndag blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev fængslet til den 21. marts. Han er blevet anbragt på en lukket institution for unge.

Udover ovennævnte sag blev han også sigtet for et røverilignende forhold, der fandt sted 28. februar i Bysøstræde i Holbæk, hvor en jævnaldrende dreng blev truet til at udlevere 400 kr. til den 15-årige.

Politiet har efterforsket sagen siden anmeldelsen og den har ikke tidligere været offentliggjort.

Denne artikel er publiceret den 7. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply