Åbent hus hos de frivillige i Holbæk Brandvæsen

De små for lov til at sprøjte med vand. Foto: Michael Johannessen.

De små får lov til at sprøjte med vand. Foto: Michael Johannessen.

Søndag var der åbent hus hos de frivillige brandvæsen i Holbæk.

Viceborgmester John Harpøth (O) åbnede arrangementet med en tale, hvor han fortalte om de frivilliges store indsatser, og han sendte en stor tak til alle de frivillige, som må forlade kone og børn for at hjælpe til. Da den røde snor skulle “klippes”, blev det ikke som normalt, gjort med en saks, men med en økse.

Der var mødt en masse børnefamilier op og de kunne prøve forskellige ting; der var en skatte jagt for de små og der var også mulighed for at sprøjte vand med en gammel brandsprøjte. De lidt større børn kunne prøve at sprøjte med en brandslange og spule en spand ned i den anden ende, iført regntøj og brandhjelm.

Der var stor aktivitet ved alle køretøjerne, hvor man kunne komme op i og de frivillige fra Odsherred Brandvæsen var også tilstede med nogle af deres køretøjer og så stod de for øl udskænkning fra gammel brandhane og der var kage, kaffe og sodavand til alle de fremmødte.

Leave a Reply