21. april 2024

Redaktionen har modtaget:

Socialdemokratiske løgne!

Når S i sidste øjebliks annoncer forsøger at forgejle sandheden, så har man vist igen fraskrevet sig alle muligheder for at få indflydelse i det nye byråd.

Hvem vil samarbejde med et parti – som har kandidater – der åbenlys fordrejer sandheden, med det ene mål, at opnå et personligt højere stemmetal. Det er useriøst og direkte dumt.

2 socialdemokratiske byrådskandidater forsøger i en stor opsat annonce i en lokal annonceavis, at fortælle en måbende lokalbefolkning, at bygningen af en Holbæk Arena vil koste borgerne kr. 800 mio, og at det er skatteborgerne der skal betale.

Intet er mere forkert.

Hele projektet er opdelt i etaper og der tages først hul på de enkelte etaper når finansiering er faldet på plads.

Der skal ikke kastets skattekroner i en Holbæk Arena, ud over de vedligeholdelses kroner der i forvejen skulle bruges til byens idrætsanlæg.

Arenaen skal finansieres krone for krone med pengebeløb fra fonde, kapitalfonde, sponsorer, salg af Holbæk Have m.v. Beløbet til driften hentes fra de driftaftaler der i forvejen er indgået med foreningslivet i Holbæk by. Masser af arbejdspladser og masser af kapital til kommunen.

Den ene kandidat fra annoncen roste projektet for ganske få måneder siden og havde dengang ikke nogle betænkeligheder med at finde finansiering til projektet. Vedkommende har siddet med i styregruppen og været med til at udpege det vindende forslag. Men dengang var der ikke gået valgkamp i projektet Holbæk Arena.

Bjarne Kongsted (V)
Medlem af Økonomiudvalget
Holbæk Byråd