20. april 2024

Redaktionen har modtaget:

I Holbæk bor en borgmester, som holder så uhyre meget af smukke nye klæder, at han gerne giver kommunens penge ud for at blive pyntet.

Han satte derfor sin forvaltning til at sy en kåbe – kaldet Holbæk Arena, bestående af penge fra det lokale erhvervsliv, fonde, offentlig privat partnerskab, salg af Holbæk Have og en masse skattekroner.

Da kåben var færdig – besluttede borgmesteren at gå i procession fra byens torv til en bar mark ved Omfartsvejen syd for Holbæk. Med sig havde han sine kammerherrer (-udvalgte Venstrefolk) og hofnarrene (-de blå SF’ere). ”Gud hvor den klæder godt, hvor sidder den dejligt”, sagde de alle sammen. ”Hvilket mønster, hvilke farver. Det er en kostbar dragt”.

Da borgmesteren så nåede frem til Omfartsvejen – udbrød et lille barn ”Han har jo ikke noget på, der er slet ingen penge”.

”Han har jo ikke noget på, der er slet ingen penge”, råbte til sidst hele folket. Det krøb i borgmesteren, thi han syntes, de havde ret, men han tænkte så: ”nu må jeg holde processionen ud”. Og så holdt han sig endnu stoltere, og kammerherrerne gik og bar på pengekåben, som der slet ikke var.

Stil spørgsmålstegn ved opførelsen af Holbæk Arena – stem socialdemokratisk

Steen Klink

Byrådskandidat S

4 thoughts on “Læserbrev: Borgmesterens nye klæder

 1. Spøjst indlæg. Samme ordsprog kunne måske omformuleres til socialdemokraternes manglende ambitioner i Holbæk Kommunen og manglende evne til at samle et ellers sten sikkert flertal i 2009, vel egentlig også bare kaldet ganske almindelig dårlig lederenskaber!
  Stil spørgsmålstegn ved manglende lederenskaber og manglende ambitioner for Holbæk Kommune – stem Venstre!

 2. Den meget morsomme historie om borgmesteren uden tøj er jo netop udsprunget af manglende lederegenskaber og dårligt overblik.
  Det er jo netop det Socialdemokraterne påviser. Venstre har jo sammen med de andre borgerlige partier vedtaget et budget, hvor der mangler et trecifret millionbeløb over de næste 4 år.
  Vil du have lederskab og ambitioner i det kommende byråd – så sæt dit kryds ved en kandidat på liste A.

  Med venlig hilsen
  Jan Sohn
  Socialdemokratisk byrådsmedlem og
  Kandidat den 19. november

 3. Så sider man og surfer for at blive lidt klogere på dette valg.

  Så finder man denne artikel som en af de første. Kan kun sige…. Hold da noget vås, hvor man ikke bliver meget klogere end at hvis det er det seriøse niveau er jeg sku rystet.

  Mvh
  Mads Andersen

 4. Mads: Det er et læserbrev, ikke en artikel , så det jo den personlige holdning indsenderen har. Og hvis man først nu sætter sig ind i lokalpolitik og ikke har fulgt med i de sidste fire år, så tager man ikke sit “hverv” som borge og vælger særlig alvorligt.

Comments are closed.