30. maj 2024

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

Udsigt til flertal for lokalaftale med lærerne

I forårets lærerkonflikt blev der gravet en dyb kløft mellem Danmarks Lærerforening og Kommunernes Landsforening (KL). Hele forløbet og tonen i debatten tog pusten fra vores folkeskolelærere. Og som alle ved, endte det med et regeringsindgreb, der afskaffede lærernes arbejdstidsaftale.
Tilbage står byrådet med ansvaret for at få genoprettet tilliden og et fornuftigt samarbejdsklima mellem kommunen og vores lærere. Lærernes glæde ved arbejdet og viljen til at knokle for børnenes fremtid er jo den helt grundlæggende forudsætning for, at vi i fællesskab kan nå vores lokale mål for Folkeskolen.

Derfor glæder det mig, at der nu tegner sig et flertal for at indgå en lokalaftale om lærernes arbejdstid. Hvis de radikale og SF holder ord, og de to partier sammen med Socialdemokraterne og Enhedslisten har mindst 16 mandater efter valget den 19. november, så er der flertal for at indgå i forhandlinger med den lokale lærerkreds om en lokalaftale for lærernes arbejdstid.

Sine Agerholm, Borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Holbæk Kommune

1 thought on “Læserbrev: Udsigt til flertal for lokalaftale med lærerne

Comments are closed.