20. april 2024

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev som svar på Læserbrev: Konservativ ros til Kenny Jensby:

Liberal Alliance i Holbæk afviser tyveri

Konservative beskylder Liberal Alliance og mig for at stjæle en mærkesag, nemlig nedsættelse af grundskylden. Jeg bliver også beskyldt for engang at have været radikal, og at jeg ville hæve ejendomsskatterne. Disse påstande er forkerte. Det må være gået op for de fleste i dette land, at Liberal Alliance både i Folketinget og i kommunerne vil have grundskylden sænket. Det er en politisk holdning, som vi håber mange andre partier vil dele med os. Det vil vi ikke betragte som politisk tyveri. Det interessante ved denne sag er, at konservative på Christiansborg er enige, men de har ikke gennemslagskraft ude i kommunerne. På Frederiksberg, hvor husejerne flås, og hvor konservative har borgerligt flertal, vil konservative ikke være med til at sænke grundskyldspromillen. Her i Holbæk vil den konservative formand gerne sænke den, men konservative i byrådet vil ikke. Liberal Alliance er nemlig det eneste parti i byrådet, der vil sænke grundskylden. Det fremgår af den netop indgåede budgetaftale. Måske formanden for partiet skulle sikre sig fodslag i eget parti, inden han i sin iver for at svine mig til, beskylder mig for tyveri af en politisk mærkesag.

Kenny Jensby,
Spidskandidat for Liberal Alliance