29. maj 2024

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Vi konservative har bragt vores mærkesag lavere grundskyld (og dermed få flere tilflyttere til kommunen) ind i valgkampen.

Nu skal jeg ikke beklage, at LA igen stjæler konservative mærkesager. Det er allerede veldokumenteret. Nej, i stedet vil jeg hellere rose Kenny Jensby for hans U-vending omkring dette. Jeg har som konservativ formand hørt vores ex-byrådsmedlem, gang på gang tale varmt om, at netop ejendomsskatterne skulle hæves. Dengang var jeg og de fleste andre konservative stærkt uenige med ham. Vi bifalder Kenny’s pludselige U-vending, og sammen kan vi to borgerlige partier lægge maksimalt pres for at få det gennemført. Velkommen om bord. Bedre sent end aldrig.

Carsten G. Møller
Formand for det Konservative Folkeparti i Holbæk
Næstformand i storkreds Sjælland