Elitechef overvejer selv at gå

Nordvest FCs elitechef, Carsten Damgaard, overvejer nu selv at gå. Det skriver tv2east.dk.

40 personer har skrevet under på en indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling med det ene formål, at vælte elitechefen, som bl.a. kaldes for ‘enerådig’.

Men i en skriftlig kommentar til tv2east.dk siger han, at bestyrelsen har været enig i beslutningerne:

– Man kan selvfølgelig ikke indgå i ledelsen af en fodboldklub som Nordvest FC eller HB&I med så mange frivillige og engagerede ildsjæle, hvis man opfører sig arrogant, selvoptaget og diktatorisk. Jeg kan ikke genkende mig selv som sådan – og jeg er ærlig talt chokeret over, at nogen vil have mig ud af klubben med dén begrundelse, siger Carsten Damgaard, der nu overvejer at trække sig. Han vil dog vente med at tage en beslutning.

– Fodboldens fremtid i Holbæk skal ikke handle om min person, men nu er jeg fra flere sponsorer og andre fra styregruppen bag planerne blevet opfordret til ikke bare at give op på grund af intern kritik, men kæmpe videre – ikke for mig selv, men for sagen og fremtiden for fodbolden i Holbæk, siger Carsten Damgaard der også mener, at han som formand for eliteudvalget er budbringer af beslutninger som kan såre eller gøre ondt på nogen.

Denne artikel er publiceret den 26. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply