“Kyllingens” cykelhold vraget til Post Danmark Rundt

direktør i DCU og løbsdirektør i Post Danmark Rundt, Jesper Worre, viser sammen med borgmester Søren Kjærsgaard hvor årets enkeltstart etape skal køre. Men det bliver altså uden Michael ‘kyllingen’ Rasmussens hold. Foto: Jesper von Staffeldt.

Når cykelløbet Post Danmark Rundt kommer til Holbæk bliver det uden Michael ‘Kyllingen’ Rasmussens cykelhold ‘Christina Watches Onfone”.

I dag offentliggjorde Post Danmark navnene på de kontinentalcykelhold som skal deltage i Post Danmark Rundt og det er Team Cult Energy, Team Concordia Forsikring-Riwal, Blue Water Cycling og Team Tre-For. Men Christina Watches-Onfone, er ikke udtaget til cykelløbet, som lægger vejen forbi Holbæk den 3. august.

Michael Rasmussen, der oprindeligt er fra Tølløse og som har trådt sine barne-cykelsko i Holbæk Cykle Ring, indrømmede den 31. januar i år, at han brugte doping i perioden 1998 til 2010 og det gav ham efterfølgende en karantæne og forbud mod at beskæftige sig med det sportslige aspekt på holdet. Men han må gerne tage sig af det kommercielle arbejde med holdet, herunder sponsorerne.

Hos Christina Watches-Onfone er man under man sig over fravalget af holdet:

“Vi er stærkt forundrede over at have modtaget meddelelsen om, at vi ikke er udtaget til Post Danmark Rundt. Som Danmarks suverænt højst rangerende Continentale cykelhold, er det ikke nemt at forstå”, hedder det på cykelholdets officielle hjemmeside.

Tidligere har der været udmeldinger om, at et nej til Post Danmark Rundt kan betyde at holdet lukker, men nu trækker holdet lidt i land:

“I respekt for cykelholdets 22 ansatte, vil de væsentlige sponsorer ikke drage forhastede konklusioner, trods dagens store skuffelse. Vi vil således i nær fremtid sætte os sammen og drøfte vores fælles cykelprojekts fremtid.”

Denne artikel er publiceret den 26. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply