18-årig pige overfaldet på Valdemar Sejrsvej

Lokalpolitiet i Holbæk søger vidner i en sag om et overfald på en 18-årig pige.

I går eftermiddag anmeldte en 18-årige kvinde fra Holbæk, at hun søndag aften var blevet overfaldet ved en opgang på Valdemar Sejrsvej i Holbæk. Overfaldet skete mellem klokken 20 og 21.

Kvinden fortalte politiet, at hun var gået en tur og ikke havde nogen former for værdigenstande med sig.
Pludseligt havde hun ved en beboelsesejendom hørt skridt bag sig og var blevet passet op af tre unge mænd, som skubbede hende op mod en mur og forlangte at få hendes penge.

Da hun sagde, at hun ikke havde nogen penge, var den ene af gerningsmændene begyndt at rode i hendes lommer, men fandt ikke noget.

Efter overfaldet løb de fra stedet i nordlig retning. Inden de forsvandt, truede de tre gerningsmænd hende til ikke at anmelde overfaldet til politiet.

Kvinden fik nogle blå mærker ved overfaldet og blev stærkt chokeret

Hun beskrev de tre som:

A: mand, 18-20 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, udenlandsk af udseende, muligt tyrkisk, brune øjne, kraftige sorte øjenbryn, iført sort halsedisse, som dækkede fra næsen ned til halsen, rød Canadian Goose-jakke med pels-hætte.

B: mand, 18-20 år, 185-190 cm høj, iført mørkt tøj, muligt en sort North Face-jakke.

C: mand, 18-20 år, iført mørkt tøj. De talte dansk til kvinden, men talte formentlig tyrkisk indbyrdes.

Politiet beder om hjælp
Lokalpolitiet i Holbæk vil gerne i kontakt med personer, der kan bidrage med oplysninger i sagen, herunder til identificering af de tre gerningsmæng, eller som har set overfaldet på gerningstidspunktet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 11. oktober 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply