7. december 2023

Moderen til en 11-årig pige ringede torsdag eftermiddag til politiet og fortalte, at hendes datter var blevet kontaktet af en fremmed mand, da hun var på vej hjem fra SFO’en.

Episoden fandt sted kl. ca. 15.30 på Kasernevej. Her havde manden på gebrokkent dansk spurgt pigen, hvor hun skulle hen, og om hun ville have et lift. Pigen afviste ham, men manden insisterede og lagde en hånd på skulderen af pige. Hun afslog igen mandens tilbud om et lift og løb til sidst fra stedet.

Den 11-årige beskrev manden som: mand, 25-30 år, ca. 180 cm høj, tynd, sort kort hår, mørk i huden, sydlandsk udseende, iført sort vinterjakke uden hætte. Han talte dansk med en tydelig accent og lugtede lidt af røg. Han var kørende i en sort personbil, ukendt mærke, sedan-model – ældre lidt “gammeldags”.

Politiet ledte forgæves efter manden og hans sorte bil i området efter anmeldelsen.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der kan give oplysninger til identifikation af manden eller hans bil, ligesom politiet gerne vil tale med en cyklist (ukendt køn) kørende ad Kasernevej mod vest kort før mandens henvendelse til pigen.