Holbæk B&I spillede uafgjort i Sjællandsserien

Denne artikel er publiceret den 10. maj 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Foto: Mikael Damkier.

Onsdag aften tog Holbæk B&I imod Helsinge på hjemmebane i Sjællandsserien.

Holbæk lagde pres på gæsterne fra starten og Helsinge havde svært ved overhovedet at få lov til at røre bolden. Alligevel måtte Holbæk B&I se Helsinges Sahin Kütü skyde bolden i mål med kun 5. minutter til pausen.

I 2. halvleg fik gæsterne langt mere spil. Alligevel var det Holbæks Kristoffer Dirksen, der kunne udligne score halvlegens eneste mål og udligne til 1-1. Det skete på et flot mål, hvor han sparkede bolden i modsatte målhjørne fra en yderst spids vinkel.

Kampen endte 1-1 og Holbæk B&I ligger nu på 9. pladsen i den samlede stilling i Sjællandsserie med 19 point.

Leave a Reply