Web-TV: Boligkrig i påsken

Holbaekonline.dk har talt med ejendomsmægler John Erland om situationen på ejendomsmarkedet netop nu. Foto: Rolf Larsen.


Overskriften kunne man læse i lørdags på forsiden af Ekstrabladet. Hvor meget sandhed der er i det har vi spurgt ejendomsmægler John Erland Om.

John Erland er indehaver af EDC Kaarde & Erland på Ahlgade 3 i Holbæk.

Det blev også til en snak om hvad en sælger skal gøre for at få sit hus til at se så attraktivt ud som muligt, vil priserne fortsætte med at dykke, finansiering, kan man få lån i et sommerhus på Orø hvis lånet er under 500.000 kr. og så et drilsk spørgsmål: Hvem tror du befolkningen anser for mindst troværdig :En politiker, en journalist, en ejendomsmægler eller en brugtvognsforhandler. Det sidste lidt poppede spørgsmål skyldes, at både boligkøbere og sælgere anser ejendomsmægleren for 100 procent at være sælgers mand. Skulle køber måske også have en mægler?

Svarene får du ved at se nedenstående video. Se den i HD-kvalitet

Leave a Reply