Fem anholdt efter indbrud i bank

Denne artikel er publiceret den 4. april 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Fem mænd blev i nat anholdt efter et indbrud i Nordea i Skarridsøgade i Jyderup.

Politiet blev omkring kl. 01.30 i nat sendt til banken hvor tyve var kommet ind ved at bryde et vindue op. Tyvene havde efterfølgende forsøgt at opbryde en mønttæller.

En politipatrulje bemærkede to mistænkelige biler, og kørte fter dem. Bilerne havde dog ikke i sinds at stoppe sådan helt frivilligt. Men efter ihærdige forsøg på at ryste politiet af og forhidre politiet i at stoppe den ene bil, lykkedes det til sidst at få standset bilerne på Skovvejen.

I bilerne var fem unge mænd, som alle blev anholdt og sigtet for indbrud. De fem var en 25-årig mand fra Skovlunde, en 22-årig mand fra Jyderup, en 23-årig mand fra København, en 27-årig mand fra Ballerup og en 20-årig mand fra Skovlunde.

Den 25-årige mand fra Skovlunde blev ikke kun sigtet for indbrud. Han var nemlig tidligere blev frakendt retten til at føre bil, så han blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Desuden blev han sigtet for sin hasarderede kørsel og for overtrædelse af våbenloven.

Leave a Reply