Store danske julestjerner til Holbæk Teater

Denne artikel er publiceret den 3. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Der øves på juleforestliingen 'This is Christmas'. Jens Andersen, Karoline Munksnæs, Trine Pallesen. Ved klaveret: Thomas Hansen. Foto: Nikolaj Parslov

Holbæk Teater åbner alle 24 låger i julekalenderen, på én gang, i årets juleforestilling. En vild og poetisk, sjov og skæv teaterkoncert for hele familien med Karoline Munksnæs, Trine Pallesen, Jens Andersen og Allan Mortensen.

Musikalsk, sjov og skæv
Årets juleforestilling på Holbæk Teater hylder julens sange på en helt ny måde i forestillingen ”This is Christmas”. I højt tempo åbnes alle julekalenderens låger i en underholdende og overraskende teaterkoncert hvor 24 populære julesange er kommet under kreativ behandling af teatrets musikalske hold og skuespillerne bag forestillingen.

I ”This is Christmas” præsenteres de udvalgte julesange i sjove og skæve arrangementer, og der er i den grad ændret på instrumenteringer og tempo, men teksterne er de samme. Holbæk Teaters juleforestilling er en vild og poetisk, sjov og skæv teaterkoncert for hele familien, der nok skal få alle i julestemning.

– Sådan har publikum helt sikkert aldrig hørt julesangene før, siger teaterdirektørerne Kristoffer Møller Hansen og Brian Kristensen.

Store navne til Holbæk
For at løfte opgaven på scenen har Holbæk Teater hentet fire stærke kræfter fra den danske teater-, film- og TV-verden, i form af Karoline Munksnæs, Trine Pallesen, Jens Andersen og Allan Mortensen, der alle ser frem til at optræde i den underholdende teaterkoncert.

Prøverne på den nye juleforestilling er allerede i gang på Holbæk Teater.

Det bliver en anderledes juleteaterkoncert lover teaterdirektør Kristoffer Møller Hansen. På billedet ses, fra venstre: Jens Andersen, Karoline Munksnæs, Trine Pallesen, Brian Kristensen, Kristoffer Møller Hansen, Thomas Hansen. Foto: Nikolaj Parslov


– Det er et storslået hold vi har samlet, til denne anderledes juleteaterkoncert og prøverne går helt fantastisk. Der sker noget magisk når man folder de kendte julesange ud og præsenterer dem i nye sammenhænge og farver, lyder det fra de tilfredse teaterdirektører, der samtidig garanterer at ændringerne på ingen måde tager julen ud af sangene.

– Lige nu arbejder vi med juleklassikeren ’Rudolf med den røde tud’, hvor det kære rensdyr i vores version er endt på den lokale bar, og det kommer der et sjovt og anderledes juleeventyr ud af, fortæller teaterdirektørerne.

Forestilling og julemenu
I samarbejde med Restaurant Linden på Markedspladsen i Holbæk tilbyder Holbæk Teater i år en samlet julepakke hvor publikum kan tilkøbe en traditionel julemenu.

Info:
Juleteaterkoncert: ‘This is Christmas’
Spilleperiode: 30. november – 17. december 2011
Sted: Holbæk Teater Vimmelskaftet 27 – 4300 Holbæk
Billetsalg: Via Billetten.dk eller billettelefon: 59 44 00 85

Leave a Reply