Travl fredag på Orø Kro

Duoen To Mand Frem underholdte fredag aften på Orø Kro.

Der var travlt på Orø Kro fredag aften; To store selskaber, viseaften og hygge i krostuen og musik i flere rum med forskellige orkestre.

Der var guldbryllup i Restauranten og den store sal havde man været nødsaget til at dele op, fordi der var et større selskab i den ene ende, mens duoen To mand frem underholdt med deres viser i den anden. Med musik både i restaurant og sal kan man roligt sige, at den gamle kro virkelig svingede.

To mand frem præsenterede deres seneste program musik fra strimlen som førte det fremmødte publikum igennem en strøm af melodier som de alle havde sunget med på.

Næste arrangDer var travlt på Orø Kro fredag aften; To store selskaber, viseaften og hygge i krostuen og musik i flere rum med forskellige orkestre.

Der var guldbryllup i Restauranten og den store sal havde man været nødsaget til at dele op, fordi der var et større selskab i den ene ende, mens duoen To mand frem underholdt med deres viser i den anden. Med musik både i restaurant og sal kan man roligt sige, at den gamle kro virkelig svingede.

To mand frem præsenterede deres seneste program musik fra strimlen som førte det fremmødte publikum igennem en strøm af melodier som de alle havde sunget med på.

Næste arrangemente på Orø kro er John Mogensens show den 2. november. Her er der venteliste hvis man vil side i salen. Den 2. december vender “Den skaldede kok” tilbage. Sidst han var på kroen fyldte han salen, så det bliver sikert også tilfældet denne. Derudover kna kroen byde på line dance, lørdagbal, julefrokostet, nytårsfest m.m.

Denne artikel er publiceret den 9. oktober 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply