Kendt Orøborger går på pension

Skibsreder Holger Prenum( tv.) siger tak for 18. års arbejde på Holbæk-Orø færgeoverfarten til Mogens Johansson. Foto: Jesper von Staffeldt.


Det tynder ud i det grå eller delvis grå hår på Holbæk-Orøfærgen. Efter at have været ansat 18 år ved den kommunale færgeoverfart har Mogens Johansson Brøndevej 8 på Orø valgt at takke af for at gå på efterløn.

I den anledning var der i dag reception på privatadressen, og både tidligere kollegaer, byrådsmedlem Ole brockdorff, skibsreder Holger Prenum, venner og passagerer var mødt frem med gaver for at sige pænt farvel.

Det kan da være, at hvis det brænder på, at Mogens vil give et nap med som vikar på færgen ligesom øens “sejlende pensionist”, tidligere overfartsleder Torben Nielsen. Men ellers har Mogens planer for en aktiv pensionisttilværelse, som måske vil betyde, han stadig for hilst på mange af Orøs beboere.

Denne artikel er publiceret den 29. august 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply