Bil fundet udbrændt i skoven

Lørdag eftermiddag fik Midt- og Vestsjællands Politi en henvendelse om, at der i skoven ved Sophienholmvej ved Tølløse stod en totalt udbrændt personbil.

Da politiet kørte til stedet kunne betjentene ved selvsyn bekræfte, at bilen var helt udbrændt. Det lykkedes dog at få identificeret bilen ved hjælpet af dens stelnummer, og politiet skal nu tale med ejeren om, hvordan bilen er havnet den pågældende skovvej ca. 250 meter inde i skoven. Bilen var ved fundet ikke meldt stjålet, ligesom der heller ikke var nogen naturlig forklaring på, hvorfor eller hvordan bilen er blevet brændt af.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i skoven forud for anmeldelsen, der skete kort før klokken 16. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar