Tyveri fra fortelte og biler på Tempelkrogens Familiecamping

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Natten til lørdag har en tyv været på spil på Tempelkrogens Familiecamping.

Kort før klokken syv lørdag morgen modtog politiet flere anmeldelser fra campingpladsen om tyveri eller forsøg på tyveri. Det var gået ud over mindst fem fortelte tilhørende gæster på campingpladsen og da politiet i løbet af formiddagen var på campingpladsen for at undersøgen sagen nærmere, kunne politiet sammen med bilejerne konstatere, at der også var sket tyverier fra syv biler, som alle havde været ulåste og henstillet inde på selve campingpladsen. Fra bilerne var der stjålet drikkevarer, punge med diverse kort, kontanter, pas og en mobiltelefon.

Forteltene var skåret op med en skarp genstand, muligvis en kniv af en p.t. ukendt person, der havde taget forskellige, endnu ikke opgjort antal effekter fra forteltene ved at række ind gennem hullet i teltdugen.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have set noget mistænkeligt i løbet af natten på eller ved campingpladsen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Denne artikel er publiceret den 22. oktober 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply