29. november 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen

Fire mænd blev lørdag sigtet for overtrædelse af våbenloven.

De fire mænd var i en bil som politiet kort før klokken 18 standsede på L. C. Worsøesvej i Holbæk. Da politiet mistænkte dem for overtrædelse af våbenlovgivningen, foretog politiet ransagning af bilen, hvori politiet fandt en nødhammer, motorcykelhandsker med forstærkning i knoerne, en ratlås tilvirket som slagvåben og en knytnæve-stor sten. Det resulterede i, at de alle fire blev sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen og de vil høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.

Maskerede mænd med slagvåben
Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at baggrunden for kontrollen af bilen var en forudgående anmeldelse om uro og uorden, hvor flere unge, delvist maskerede mænd var set gå rundt i Smedelundsgade og Nygade i Holbæk indre by – udstyret med noget, der kunne minde om slagvåben.

Politiet var derfor til stede i byen med flere patruljer i eftersøgning af disse personer og standsede i den anledning flere biler for kontrol af personer – både i og uden for den etablerede visitationszone i Holbæk.

Politiet oplyser, at de fire sigtede, der er 19, 26 og 31 år, ikke menes at være dem, som var set i Smedelundsgade.