Orøfærgen på værft

Færgen Orø skal på værft. Billedet her er fra 2016.
Færgen Orø, der sejler mellem Holbæk og Orø, skal på værft. I stedet indsættes den lille færge Virus.

Virus har siden 2016 været fast afløser når Orøfærgen skulle afsted på det årlige værftsbesbesøg. Du kan læse mere om Virus og se billeder af den lille færge her og en lille video af Virus fra sidste år her, ligesom der nederst i denne artikel er en lille video med Virus.

Holbaekonline.dk har flere gange de seneste år bragt billeder fra færgens tur på værft. Billeder fra værftbesøget i 2012 kan ses her.

I 2015 bragte vi en ugelang billedreportage fra færgens værftbesøg som kan ses her: Med Hundested om styrbord, Arbejdet er igang, Færgetræf på Ærø, Der males og males…, Revne i bovklap og hjemve og Fuld kraft frem og hold Svendborg om bagbord

Billederne fra 2016 kan ses Orø kom godt afsted, Færgen Orø er kommet under tag, Der skal mange liter maling til og Nu kommer Orø hjem.

Virus følger den ordinære sejlplan
Orøfærgen sejler på værft i dag kl. 12.00.

– Vi forventer den er tilbage igen lørdag morgen d. 21. april, oplyser overfartsleder Lars Wolfgang Hansen.

– I mellemtiden sejler Virus. Det bliver efter vores normale fartplan, men Virus kan ikke medtage biler eller cykler – kun passagerer, fortæller overtfartslederen.

Følg færgen Orøs sejlads live
På kortet herunder, kan du følge Færgen Orøs sejlads live når den sejler fra Holbæk til værft og tilbage igen.

Bemærk: Det kan være nødvendigt at klikke en gang på + eller – på kortet, for at få vist skibene.


One thought on “Orøfærgen på værft

  1. Tak for den fine historiske gennemgang. Som man kan se på Marinetraffic, så er vi lige nu på vej mod Hundested. Desværre er det lidt tåget i dag, så denne gang bliver det uden billeder af passagen af Hundested. Vi tager et par andre billeder til Holbaekonline, hvis lejligheden byder sig.

Skriv et svar