16. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Onsdag eftermiddag stoppede politiet en 20-årig mand fra Højby Sj. da han kom kørende på Holbækmotorvejen ved Holbæk – det var anden gang på under et døgn, at politiet havde fat i ham.

Den 20-årige blev tirsdag eftermiddag stoppet på Holbækmotorvejen efter hasarderet kørsel, hvilket resulterede i en stribe sigtelser til ham og hans passager. Det kan du læse mere om i artiklen Sigtelser på stribe efter hasarderet kørsel.

Onsdag eftermiddag blev den 20-årige så igen sigtet for at køre bil, selvom han heller ikke denne gang havde gyldig førerret. Bilen han kørte i var påmonteret to forskellige nummerplader, som begge var stjålet.

Bilens ejer, en 24-årig lokal mand uden fast bopæl, blev sigtet for at overlade føringen af sit køretøj til en person uden gyldig førerret samt for tyveri af nummerplader.

En 22-årig mand fra Højby Sj., der var passager i bilen, blev sigtet for overtrædelse af lovgivning om euforiserende stoffer, da han var i besiddelse af en joint, der indeholdt 0,3 gram hash. Sagerne afgøres på et senere tidspunkt.

Læs også: Sigtelser på stribe efter hasarderet kørsel.

Leave a Reply