15. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Hasarderet kørsel endte tirsdag eftermiddag med en stribe sigtelser til både bilisten og passageren.

Sagen tog sin begyndelse, da politiet omkring kl. 16.20 fik flere anmeldelser om en bil, som kørte hasarderet på Holbækmotorvejen ved Holbæk.

Kort efter fik politiet standset bilen.

Bag rattet sad en 20-årig mand fra Højby Sj. som blev sigtet for både narko- og spirituskørsel. Han blev desuden sigtet for kørsel uden førerret, kørsel i uforsikret og uindregistreret køretøj samt uberettiget brug af nummerplader.

Da den 20-årige flere gange før er blevet taget i at køre i frakendelsestiden valgte politiet at beslaglægge bilen.

Det var dog ikke kun den 20-årige fører af bilen, som blev sigtet af politiet. En 24-årig mandlig passager uden fast adresse, blev fundet i besiddelse af hash og en dolk, som han efter politiets mening, ikke havde et anerkendelsesværdigt formål med. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og efter knivloven.

Politiet oplyser, at den 20-årige fører fik udtaget en blodprøve til sagen, der afgøres på et senere tidspunkt.   

Leave a Reply