30. april 2024

Holbæk B&I var søndag på besøg os odensekklubben Næsby Bk i foråets første kamp i 3. division.

Efter en mål løs først halvleg, hvor hjemmeholdet for det meste sad på kampen, kom der anderledes gang i den i 2. halvleg, selvom man skulle helt hen til de sidste minutter af kampen, før det kom til scoring.

Det var Malte Sjørslev, som i 79. minut sendte et straffespark i Næsby-nettet og dermed bragte Holbæk foran 0-1.

Tre minutter efter fik Holbæk endnu et mål på tavlen til 0-2.

Malte Sjørslev gjorde det til 0-3, da han i 84. minut sparkede bolden i mål og dermed sikrede Holbæk sejren.

Dagens sejr gav Holbæk tre vigtige point og en 8. plads i den samlede stilling og nu blot to point fra 6. pladsen.

Holbæks næste kamp er på fredag, her får holdet besøg af rækkens nummer to, Frem i Holbæk Sportsby. Kampen spilles kl. 19.00.