23. juni 2024

Politiet har anholdt og sigtet en 25-årig mand for drabsforsøg efter en skudepisode i boligområdet Apotekerhaven tirsdag aften.

Kort før klokken 21 blev der affyret skud ind gennem vinduet til en lejlighed i Apotekerhaven og en 23-årig mand blev ramt i ryggen. Han blev efterfølgende kørt til behandling på sygehuset og ifølge politiet vurderes han umiddelbart at være uden for livsfare.

Ved et-tiden anholdt politiet en 25-årig mand, som sættes i forbindelse med skyderiet.

-Vi kan endnu ikke sige noget om motivet til skyderiet. Men vi kan oplyse, at der er foregået en meget intensiv efterforskning i løbet af natten, og den førte os frem til den mistænkte, som så blev anholdt i Holbæk uden dramatik. Samtidigt har vi gjort en række fund, som nu skal undersøges nærmere af vores teknikere, siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist.

Læs også: Efterforsker drabsforsøg – 23-årig ramt af skud

Leave a Reply