24. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Der blev fundet både narkotika og en pistol, da politiet tirsdag formiddag var på besøg i boligområdet Grønneparken i Holbæk.

Det var en mistanke om, at der blev skjult narkotika i kælderrummene i Agervang, der fik politiet til at aflægge besøg i boligområdet. Og ganske rigtigt, så blev der fundet tre mindre poser med kokain. På stedet blev også fundet en pistol samt et magasin med flere patroner i.

Kort efter kom en 17-årig ung mand fra lokalområdet til stedet, og han interesserede sig for netop det sted, hvor pistolen var skjult. Politifolkene trådte frem fra deres skjul og anholdt den unge mand. Han fremstilles onsdag formiddag i grundlovsforhør ved retten i Holbæk, sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen. I forbindelse med grundlovsforhøret vil der blive anmodet om, at dørene lukkes, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Leave a Reply