14. juni 2024

Foto: Michael Johannessen.

Politiet er tirsdag aften massivt tilstede i boligområdet Apotekerhaven i Holbæk, hvor man efterforsker et drabsforsøg.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at kl 20.56 fik melding om, at der var blevet affyret skud  ind gennem vinduet til en lejlighed. En 23-årig mand blev ramt af skud go han blev efterfølgende kørt til behandling på sygehuset. Han vurderes umiddelbart at være uden for livsfare.

-Vi efterforsker sagen som et drabsforsøg. Men det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad motivet kan være, herunder om det er banderelateret. Men vi er tilstede i området med ganske meget politi og kommer til at være det natten igennen, siger vicepolitiinspektør Søren Danielsen.

I forbindelse med efterforskningen hører politiet gerne fra vidner.

-Vi har brug for at høre fra alle, der var i området omkring Apotekerhaven lige før og lige efter skyderiet og som har set noget mistænkeligt. Det være sig personer eller køretøjer. Har man set noget, så ring til os på 114, siger han vicepolitiinspektøren.

I øjeblikket arbejder både politihunde, efterforskere og kriminalteknikere i området. Politiet ventes først at kunne oplyse yderligere onsdag morgen.

Politiet oplyste i første omgang at skudepisoden fandt sted i Ladegårdsparken, men der var rettelig tale om Apotekerhaven.

Leave a Reply